fbpx

Appartementencomplex aan zee

€ 540.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • januari 19, 2021
  • 6 Slaapkamers
  • 6 Badkamers
  • 462 m2

Beschrijving

Het sterkste punt van dit kleine appartementencomplex is de ligging: direct aan het prachtige kiezelstrand van Potokaki, op 2 km van Pythagorio en op 10 minuten van het vliegveld. Het complex bestaat uit 4 duplexappartementen van elk 50 m2, met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Daarnaast zijn er 2 ruime studio’s. Verder is er een ruime receptieruimte, veel bergruimte, een patio en een oud stenen gebouw aan de zeezijde dat ook gebruikt kan worden.

Het complex dankt zijn charme aan de indeling, die geheel naar het strand is gericht, met doorgangen zowel naar de zee- als naar de straatzijde. Elk appartement behoudt zijn zelfstandigheid, maar bij het opstellen van de bouwplannen heeft men ervoor gezorgd dat het gebouw zonder grote ingrepen voor meerdere functies geschikt zou zijn: bijvoorbeeld als kleinschalig hotel, maar ook als luxe privé-woning aan het strand of als winkelpand of voor ander zakelijk gebruik.

Bij de bouw in 1990 is rekening gehouden met de lokale architectuur en is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen: de muren zijn gebouwd van traditionele bakstenen, er is dubbele beglazing, de vloeren zijn belegd met Dionysos-marmer uit Athene, er zijn voorzieningen voor centrale verwarming aangelegd in vloeren en muren, er is airco, zonneboilers en een watertank van 30 kubieke meter. De totale bebouwing bedraagt maar liefst ruim 414 m2. Het kavel is 243 m2. De afstand tot de zee is welgeteld 15 meter!

Het complex beschikt over een geldige hotelvergunning.

Stad:
Gebied:
Staat / Regio:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 24818
Prijs: € 540.000
Object Grootte: 462 m2
Object Perceelgrootte: 243 m2
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services