fbpx

Bouwgrond in Kefalonia

€ 53.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • december 27, 2020
  • 5,800 m2

Beschrijving

Op het groene eiland Kefalonia kunt u een prachtig stukje bouwgrond bemachtigen.

Dit perceel is rustig gelegen nabij het dorp Chaliotata in de gemeente Sami. Het heeft een totale oppervlakte van 5.800 m2 en bevat 50 vruchtdragende olijfbomen. Het perceel bevindt zich in de buurt van de imposante Drogarati-grotten, het spectaculaire Melissani-meer en het nieuwe Odysseus Zoo Land park.

Het stuk land is bosvrij en er mag in totaal 230 m2 op gebouwd worden. Het is een perfect stuk grond om een vakantiehuis op te bouwen, uiteraard met zwembad, of meerdere kleine huisjes voor de verhuur. Het biedt een oase van rust en ontspanning, midden tussen de olijfbomen. Het perceel biedt enig zeezicht maar als er een woning met verdieping gebouwd wordt zal het zeezicht enorm toenemen. Ook is er een onverharde weg aangelegd dus het perceel is prima met de auto te bereiken.

In 5 minuten bent u met de auto in het bruisende dorp Sami. Dit gezellige dorp ligt aan de turquoise zee en heeft een haven en een boulevard met gezellige terrassen en prachtig uitzicht op zee en het mooie eiland Ithaki. Er zijn genoeg winkels, restaurants, pizzeria’s, café’s en drie supermarkten. Sami ligt aan de oostkant van het eiland met de prachtige dorpen Agia Efimia, Assos en Fiskardo in de nabije omgeving.

In 30 minuten ben je met de auto vanaf Sami in Argostoli; de bruisende hoofdstad van het eiland, waar ook het vliegveld ligt. Verder gaan er vanuit Sami ferries naar Patras en naar het mooie naburige eiland Ithaki. Vanaf Poros, wat iets verder zuidelijk op het eiland ligt, vertrekken de ferries naar Kyllini op het vaste land (Peloponnesos). Van daaruit kun je makkelijk in Athene komen. Vanuit Nederland en Duitsland vliegen er verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf mei naar het prachtige Kefalonia. In de winter kun je altijd via Athene naar Kefalonia afreizen.

De vraagprijs voor dit stuk grond is € 53.000,-

Stad:
Gebied:
Staat / Regio:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 30964
Prijs: € 53.000
Object Grootte: 5,800 m2

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services