fbpx

Woonhuis met gastenverblijf

€ 375.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • december 27, 2020
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 205 m2

Beschrijving

Rustig gelegen traditioneel woonhuis met gastenverblijf in Petrouni, een klein plaatsje in het meest groene noordelijke deel van het eiland Kythira, vlakbij de levendige plaats Potamos (6 km). Het huis is gebouwd op een van de hoog gelegen heuvels en heeft daardoor een fantastisch uitzicht over bijna het hele eiland. Aan weerszijden van het huis bevinden zich op verschillende niveaus mooi verzorgde tuinen. Aan de zuidzijde druiven, verschillende fruit- en citrusbomen. Op de noordhelling een groentetuin en olijfbomen. Het huis zelf wordt omringd door een bloemenpracht en kruiden waar zich verschillende terrasjes bevinden, zowel in de zon als schaduw.

De woning is via een goede weg te bereiken en biedt een geweldig uitgangspunt voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Totale oppervlakte perceel: 2.220 m2.

Het woonhuis (160 m2) bestaat uit een lichte, ruime woonkamer met traditionele kamara (booggewelf), woonkeuken, badkamer en twee slaapkamers. Vanuit de woonkamer is er ook weer het prachtige uitzicht. Zowel de woonkamer, de keuken als de slaapkamer hebben een mooie houten dakconstructie als plafond, die zo karakteristiek is voor Griekenland.

Het huis is het hele jaar door uiterst comfortabel, omdat zich in alle ruimtes centrale verwarming bevindt. In de woonkamer en in de keuken staan zogenaamde “finovens” houtkachels die zorgen voor een aangename warmte en en die de eigenschap hebben zeer zuinig te stoken. Het huis heeft verder dubbele beglazing en luiken en is in 2010 geheel gerenoveerd, inclusief het dak.

Het privégelegen gastverblijf (45 m2) heeft twee kamers, een eenvoudige open keuken en een badkamer. Het wordt thans gebruikt als atelier.

Extra voorzieningen:

  • een cisterne (10 m3)
  • een overdekte parkeerplaats
  • zonneboiler (2017)
  • irrigatiesysteem in alle tuinen
Stad:
Gebied:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 23065
Prijs: € 375.000
Object Grootte: 205 m2
Object Perceelgrootte: 2,220 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services