fbpx
Your search results

Itylo Villas

€ 750.000  

3 sk  |  3 bk  |  188 m2

Beschrijving

In Mani, aan de rand van de berg tegenover het pittoreske Limeni en ten zuidwesten van het dorp Ιtylo, worden twee villa’s gebouwd van natuursteen en andere organische materialen. Elke villa staat in een uniek landschap dat de wilde schoonheid van de bergen, het diepe blauw van de zee en het goud van de zon combineert.

De villa’s
Elke villa staat op een eigen perceel van 2.000 m² zacht glooiend oppervlak. Het perceel in zijn geheel is gekozen vanwege de grote privacy, de ideale oriëntatie met de mogelijkheid om de zonsondergang te zien. Het uitzicht dat u vanuit deze villa’s zult hebben is onbeperkt en onbelemmerd, met een 180 graden zeezicht.

Villa 1 heeft een totaal van 201 m² woonoppervlakte, inclusief een inpandige garage van 26,6 m². De begane grond, bestaande uit 135 m², bevat een ruime woonkamer met open haard en diverse openingen naar het buitenterras en het zwembad dek, een semi-aparte keuken die gemakkelijk de gehele woonkamer en buiten zithoek kan voorzien. Op deze verdieping bevinden zich ook twee slaapkamers met zeezicht, een badkamer en een WC. Veel grote ramen plus schuifdeuren zorgen voor veel verbinding met de prachtige omgeving van de villa en zorgen voor een oase van licht dat sterk reflecteert op de lichte kleuren en natuurlijke materialen die zijn gebruikt.

De villa heeft een groot terras met een aparte lig- en zonneweide, evenals een privé zwembad aan de zuidkant met uitzicht op zee. Verder is er een met glas overdekte lounge aan de noordkant van de villa, die een perfecte plek biedt om op elk moment van de dag te zitten…

Vanuit de woonkamer, door middel van een stenen wenteltrap, bereikt men de eerste verdieping van de villa. Deze heeft een totale oppervlakte van 40,15 m² en bestaat uit een ruime (master)slaapkamer met eigen badkamer en toegang tot een privé-terras van 40 m². De slaapkamer biedt een prachtige buitenruimte en tevens een prachtig uitzicht, zelfs vanuit bed.

Villa 2 is over het algemeen een gespiegelde versie van Villa 1. Het heeft een totaal van 188 m² woonoppervlak en bevat ook 2 slaapkamers, met glas overdekte woonkamer, keuken, woon & eetkamer en terras op de begane grond, goed voor een totaal van 134 m². De eerste verdieping bestaat uit de (master)slaapkamer en een groot dakterras, wat 53,80 m² toevoegt aan de totale woonoppervlakte. Het verschil met villa 1 is dat villa 2 een buitenparkeerplaats heeft en (nog) geen zwembad.

De buiten zitgedeeltes met pergola’s en zwembad (indien van toepassing) zullen op het westen gericht zijn, met uitzicht op de zonsondergang. Het is mogelijk om – tegen meerprijs – een 4e slaapkamer te creëren in de kelder van de villa’s (zowel 1 als 2). Elke villa heeft ook een volledig aangelegde tuin, waardoor ze een prachtige en rustige omgeving hebben waar u niet meer weg wilt.

Locatie
Bovendien liggen de villa’s op 280 meter van de zee en een rustig kiezelstrand. Ze zijn ook gemakkelijk te bereiken omdat ze op 2 km van de dichtstbijzijnde dorpskern liggen, op 6 km van de stad Areopolis en op 80 km van de luchthaven van Kalamata.

Overview

  • Updated On:
  • January 20, 2022
  • 3 Bedrooms
  • 3 Bathrooms
  • Class
  • 188 m2 Size
  • Year Built:

Amenities and Features

Other Features
Privé zwembad
Uitzicht op zee

Contact Me

Schedule a showing?

Video

video image

Property Details

Property Id : 40594
Price: € 750.000
Property Size: 188 m2
Property Lot Size: 2,000 m2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 3
Garages: Niet beschikbaar
Garages Size: Niet beschikbaar

Floor Plans

Virtual Tour

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings

Elxis Greek Real Estate Services