fbpx
Your search results

Legea Exclusive Villa

€ 550.000  

4 sk  |  4 bk  |  160 m2

Beschrijving

Op het westelijk deel van het eiland Thassos, bij het plaatsje Skala Kallirachis en in een groene olijfboomgaard van 14.000 m2, bevindt zich de locatie voor een complex van 8 luxe villa’s genaamd Legea. De naam vindt zijn inspiratie in de Griekse mythologie: Legea was een Sirene die het eiland Thassos als haar woonplaats had verkozen. Met uitzicht op de Egeïsche Zee, het schiereiland Athos en de bergen van Kavala biedt deze locatie de mooiste zonsondergangen.

De acht hypermoderne villa’s van het Legea-project brengen het begrip luxury living pas echt tot leven. Elke woning wordt gebouwd met volledige zelfstandigheid en privacy als absolute voorwaarde. De olijfbomen bieden een natuurlijke omheining voor de grote tuin en de villa’s met een oppervlakte van 160 m2, patio’s en terrassen niet meegerekend. Het architectonisch ontwerp en het design zijn ingezet om de best mogelijke functionaliteit te bereiken. Grote, gebruiksvriendelijke designkeukens, open woon- en eetkamers die optimaal gebruik maken van natuurlijk licht en grote raampartijen zodat het spectaculaire uitzicht vanuit alle kamers te zien is.

Op een steenworp afstand bevinden zich zee en strand, maar degenen die liever zwemmen met uitzicht kunnen gebruik maken van het hangende zwembad van de villa, dat tussen hemel en aarde lijkt te balanceren. Het is de plek waar de blauwe lucht, de blauwe zee en de groene natuur samenkomen. De buitenruimte, de grote veranda’s en de magnifieke tuin versterken het gevoel van vrijheid en een open horizon, terwijl de buitenkeuken en de loungeruimte met modern meubilair het gevoel van een roof garden oproepen. Het is het ideale huis voor iedereen die van luxe en van hedendaags comfort houdt.

De hoogwaardige afwerking is tot in elk detail te zien: van de materialen en de meubels tot de apparatuur en technische uitrusting van de woning.

Overview

  • Updated On:
  • December 27, 2020
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • Class
  • 160 m2 Size
  • Year Built:

Amenities and Features

Contact Me

Schedule a showing?

Video

video image

Property Details

Property Id : 29615
Price: € 550.000
Property Size: 160 m2
Property Lot Size: 2,500 m2
Bedrooms: 4
Bathrooms: 4
Garages: Niet beschikbaar
Garages Size: Niet beschikbaar

Floor Plans

Virtual Tour

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings

Elxis Greek Real Estate Services