fbpx
Your search results

Leisure Gates

Prijs vanaf € 295.000  

2 sk  |  2 bk  |  81 m2

Beschrijving

Bent u op zoek naar een uiterst stijlvolle, moderne en intieme vakantievilla die maximale privacy biedt en het gehele jaar door met directe vluchten te bereiken is?

Leisure Gates biedt u dit alles en meer. Het is een kleinschalig villaproject dat bestaat uit in totaal 15 eigentijdse woningen, gebouwd net buiten het dorp Nea Skioni in Chalkidiki, een regio waar u de meeste zandstranden van Griekenland kunt vinden. Het dorp Nea Skioni ligt in Kassandra, het eerste schiereiland of ‘vinger’ van Chalkidiki. De villa’s worden gebouwd op een heuvel achter het dorp, waardoor ze een spectaculair, onbelemmerd uitzicht hebben op het dorp, de jachthaven en de zee, die op loopafstand liggen. Door een mix van zowel in de heuvel verzonken woningen als villa’s met twee verdiepingen is dit een project ideaal voor zowel mens als milieu, gecombineerd met optimale bereikbaarheid.

Bekijk hier de locatie vanuit de lucht.

Het complex ligt op het zuiden en garandeert een weids uitzicht over de groene begroeide heuvels en de Egeïsche Zee. Het project omvat 15 moderne villa’s, waarvan er twaalf verzonken in de heuvel worden gebouwd en de overige drie uit twee etages bestaan. De woningen met twee etages liggen op het zuidelijke deel van het perceel en zijn zo ontworpen en gepositioneerd dat ze het uitzicht op de hoger gelegen woningen niet belemmeren. Alle woningen zijn ideaal gelegen om te genieten van de fenomenale Griekse zonsondergang.

De drie woningen met twee verdiepingen beschikken over een totale oppervlakte van 111 m² en bestaan uit een woonkamer, twee slaapkamers met en-suite badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een gastentoilet en een gastenkamer. De toegang is altijd vanaf de achterzijde van de woning en staat in verbinding met de privé-parkeerplaats. Goede natuurlijke verlichting wordt gegarandeerd door hoge openingen, deuren en ramen.

De verzonken woningen zijn ontworpen in volledige harmonie met de morfologie van het landschap en bieden absolute privacy. Er zijn twee woningtypes, afhankelijk van het aantal slaapkamers. Het eerste type (5x) bestaat uit twee slaapkamers met en-suite badkamer, een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een gastentoilet, en heeft een totale woonoppervlakte van 81 m². Het tweede type (7x) bestaat uit drie slaapkamers met en-suite badkamer, een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken en een gastentoilet, met een totale woonoppervlakte van 111 m². De verzonken woningen hebben altijd toegang via de voorkant van de woning.

De groene daken van de verzonken woningen zorgen voor harmonie in het uitzicht en de vormgeving, en zorgen ook voor een milder microklimaat gedurende het hele jaar. De manier waarop deze woningen volledig geïntegreerd zijn in de heuvel en het landschap maakt ze ultiem milieuvriendelijk door het voordeel van de klimaatbeheersing, geeft ze maximale privacy en bederft het landschap zo min mogelijk door ze aan het zicht te onttrekken. In de verzonken woningen zorgt het atrium aan de achterzijde van de woning voor een groene buitenruimte en een grote natuurlijke lichtinval.

De woonruimten in alle villa’s volgen de zichtlijn, waarbij de potentie van het magnifieke uitzicht ten volle wordt benut. Daarnaast hebben alle woningen een privé-zwembad, met een ruim terras en overdekte veranda, allemaal met een prachtig uitzicht op zee. Alle woningen beschikken ook over een eigen parkeerplaats, geschikt voor twee auto’s en in de directe nabijheid van de hoofdingang van de villa. Er is ook een parkeerplaats voor gasten, aan de achterzijde van het complex.

Leisure Gates is een perfecte weekendbestemming aangezien de projectlocatie op 1 uur rijden van het vliegveld van Thessaloniki ligt, dat het gehele jaar door rechtstreeks bereikbaar is vanuit Nederland en België met een vluchttijd van 2,5 uur.

De ontwikkelaar is een gerenommeerde architectenstudio gevestigd in Thessaloniki, opgericht in 2009. Met een portfolio van projecten die variëren in schaal, type, locatie en budget, houdt de studio zich bezig met een breed spectrum aan ontwerpen. Hun doel is om modern en traditioneel ontwerp te combineren met de hoogste normen in kwaliteitsconstructie door middel van nieuwe technologie, materialen en oudere technieken. De studio bestaat uit een team van architecten en ingenieurs die reeds meerdere internationale design awards op hun naam hebben staan, zoals de German Design Award 2018 en de Hotel & Property Award 2018.

Overview

  • Updated On:
  • November 9, 2021
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • Class
  • 81 m2 Size
  • Year Built:

Amenities and Features

Contact Me

Schedule a showing?

Video

video image

Property Details

Property Id : 18894
Price: Prijs vanaf € 295.000
Property Size: 81 m2
Property Lot Size: 340 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Garages: Niet beschikbaar
Garages Size: Niet beschikbaar

Floor Plans

Virtual Tour

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings

Elxis Greek Real Estate Services