fbpx

Majestic Villas

€ 3.150.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • juni 1, 2021
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers

Beschrijving

Deze twee villa’s zijn gelegen in het dorp Ravdoucha, Kissamos, Chania. Beide villa’s genieten van hetzelfde ongelofelijke en onbelemmerde zeezicht vanuit hun verhoogde positie en genieten tevens van volledige privacy.

De architectuur van de villa’s is werkelijk uniek, aangezien ze zijn ontworpen door een beroemde lokale architect. Ook de omgeving is betoverend. Elke villa beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers en de indeling van de woningen is vrijwel identiek.

Op de begane grond bevinden zich de slaapkamers en badkamers van de woning. Op de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer en de keuken, beide met uitzicht op zee. Het hele keukengedeelte is omgeven door glazen ramen, terwijl de woonkamer directe toegang heeft tot het terras. De belangrijkste gebruikte materialen zijn hout, glas en steen. In de kelder (die nog steeds uitzicht op zee biedt), is er ook een fitnessruimte en een sauna. Buiten op hetzelfde niveau is er een BBQ ruimte, nog een terras om te dineren, plus buitenkeuken en natuurlijk het 40 m² grote zwembad.

Het enige verschil tussen de twee villa’s is dat een van hen een extra badkamer op de begane grond heeft (dus 3 in totaal) en een grotere eethoek buiten met BBQ. De tweede villa heeft ook een BBQ maar heeft meer ruimte voor ligbedden, in plaats van een eettafel, plus een jacuzzi.

De villa’s zijn geëxploiteerd als vakantievilla’s en hebben veel succes gehad. Ze hebben ook een “world’s best luxury villa” award ontvangen.

Stad:
Gebied:
Staat / Regio:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 36105
Prijs: € 3.150.000
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services