fbpx
Your search results

Metochi Villas

Under offer

€ 294.000  

2 sk  |  2 bk  |  95 m2

Beschrijving

Dit project bestaat uit twee vrijstaande, zeer modern ontworpen villa’s, met twee en drie slaapkamers. Beide woningen bestaan uit twee verdiepingen die met elkaar verbonden zijn door een binnentrap. De villa’s hebben prachtige buitenruimtes waaronder een groot terras met loungehoek, een privé zwembad van ca. 25 m² omgeven door een beplante tuin met bomen en veel groen, een stenen omheining en twee privé parkeerplaatsen. Alle kamers kijken uit op de buitenruimte en hebben een prachtig uitzicht en veel licht dankzij de grote ramen. De indeling van de huizen is ruim en vrij.

De benedenverdieping van de villa met drie slaapkamers bestaat uit een grote woonkamer, een open keuken met aparte en ruime eethoek, een apart gastentoilet, de hoofdslaapkamer en de gastenkamer, beide met en-suite badkamer. De bovenverdieping bestaat uit een derde slaapkamer met en-suite badkamer, die uitkomt op een groot dakterras. Deze villa heeft een totale woonoppervlakte van 123 m², staat op een perceel van 635 m² en heeft een prijs van 368.000 euro.

De villa met twee slaapkamers heeft een slaapkamer op de begane grond en natuurlijk ook aparte woonkamer, open keuken met eethoek en gastentoilet. Op de bovenverdieping is de tweede (master-)slaapkamer en het grote dakterras. De villa heeft een totaal woonoppervlak van 95 m², staat op een perceel van 536 m² en heeft een prijs van 294.000 euro.

De villa’s zijn gebouwd van natuurlijke materialen, hebben zachte kleuren, en het ontwerp is zodanig dat het veel privacy biedt op een zeer natuurlijke manier. De percelen zijn ook omgeven door groen; u bevindt zich te midden van olijfbomen en de beplante tuin zorgt voor heerlijke kleuren en geuren. De oriëntatie van de villa’s is naar het noorden, richting zee.

Vanaf hun locatie is het slechts 15 minuten naar de luchthaven van Heraklion, 10 minuten naar de stad Heraklion en 10 minuten rijden naar het strand. Heraklion heeft een jachthaven en een veerbootverbinding met een groot aantal eilanden en met Athene.

Doordat Kreta in het voor- en naseizoen altijd een paar graden warmer is dan de rest van Griekenland, geniet dit eiland van een langer (toeristen-)seizoen. Dit maakt het eiland en deze villa’s uitermate geschikt voor de verhuur, of u nu een enkele maand naast uw eigen gebruik wilt verhuren of intensief wilt verhuren voor het beste rendement. Op deze manier verdient de villa zichzelf niet alleen terug, maar kunt u het ook zien als een lange termijn investering.

Overview

  • Updated On:
  • December 20, 2021
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • Class
  • 95 m2 Size
  • Year Built:

Amenities and Features

Contact Me

Schedule a showing?

Video

video image

Property Details

Property Id : 27278
Price: € 294.000
Property Size: 95 m2
Property Lot Size: 536 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Garages: Niet beschikbaar
Garages Size: Niet beschikbaar

Floor Plans

Virtual Tour

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings

Elxis Greek Real Estate Services