fbpx

Olive Grove Cottage in Messini

€ 190.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • november 24, 2021
  • 1 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Niet beschikbaar Garages
  • 50 m2

Beschrijving

Gelegen in een uitgestrekte olijfgaard van 12.500 m², omringd door 220 olijfbomen, staat deze rustieke cottage te wachten om van u te worden. En als bonus krijgt u een fotovoltaïsche installatie die voor extra inkomsten zorgt!

De cottage
Deze gezellige cottage met 1 slaapkamer en 1 badkamer heeft een comfortabele indeling van 50 m² en een zee aan buitenruimte. U komt binnen in een ruime kamer, van bijna 20 m², waar zich de woonkamer en de eethoek bevinden. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte waardoor er autonomie tussen de ruimtes is. Daarnaast is de keuken volledig uitgerust met elektrische apparaten en kasten. De slaapkamer is een gezellige kamer met veel natuurlijk licht dat binnenvalt door een groot raam. Daarnaast is er een betegelde badkamer met douche.

De buitenruimte is overvloedig en slim gebouwd om comfort en vermaak te bieden. Een schaduwrijke plek omarmt de cottage en creëert een gezellige entree, als een gelijkvloerse veranda. Twee stenen banken staan klaar om gasten te verwelkomen en momenten van rust te bieden in de schaduw. Aan de ene kant van de cottage bevindt zich een grote buitenkeuken, bestaande uit een royale stenen BBQ en een houtoven van vergelijkbare grootte. Samen met de buiteneethoek, die tegen de zon beschermd wordt door de schaduw van olijfbomen, kunt u optimaal genieten van de lange zomerdagen en warme zomeravonden met uw geliefden. Aan de andere kant van het huisje bevindt zich een mooi en traditioneel stenen waterkraantje. Dit gedeelte geniet de schaduw van een grote vijgenboom en is omringd door andere bloemen uit de streek.

Algemene informatie
Naast de 220 olijfbomen zijn er ook enkele kweepeer- en vijgenbomen. Alle bomen worden bewaterd vanuit een waterput, die deel uitmaakt van het omheinde perceel.  De olijfbomen kunnen worden geoogst en kunnen zo uw eigen olijfolie produceren. Een volwassen olijfboom produceert ongeveer 3-4 liter olie. Een olijfgaard als deze kan ongeveer 660-880 liter extra vergine olijfolie produceren, die vervolgens kan worden verkocht aan lokale en internationale markten, aangezien Kalamata bekend staat om zijn topkwaliteit olijfolie.

Het dak van het huisje is betegeld en biedt extra bescherming tegen de elementen van buitenaf. Aan de achterkant van het huisje bevindt zich een aparte opslagruimte.

Een bijzonderheid die niet onvermeld mag blijven, is de fotovoltaïsche eenheid (zonnepanelen) die op het perceel is geïnstalleerd, en die elektriciteit produceert die aan het openbare elektriciteitsbedrijf wordt verkocht. Er is een contract met het elektriciteitsbedrijf voor nog eens 15 jaar, wat een mooie jaarlijkse opbrengst oplevert. Dit betekent dat u zeker een gestaag rendement op uw investering kunt verkrijgen met dit vakantiehuis.

Locatie
De woning ligt op 2 km van het dichtstbijzijnde stadscentrum, met tal van supermarkten, winkels en cafés en restaurants. Het is slechts 4 km van het dichtstbijzijnde strand; de Messinian Golf. De luchthaven en de stad Kalamata liggen ook op slechts een paar kilometer afstand.

Stad:
Gebied:
Staat / Regio:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 44087
Prijs: € 190.000
Object Grootte: 50 m2
Object Perceelgrootte: 12,500 m2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Geschikt voor
BBQ
Tuin

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services