fbpx

Red Rock Beachfront

€ 880.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • december 27, 2020
  • Niet beschikbaar Garages

Beschrijving

Red Rock is een prachtig amfitheatrisch, aan het strand gelegen perceel van 4.026 m2, in het gebied Saint George aan de zuidkust van Kreta, op slechts 7 km van het pittoreske en vriendelijke havendorpje Agia Galini.

De topografie van het perceel zorgt voor absolute privacy, met behoud van een prachtig uitzicht op de zee en directe toegang tot het strand. Via drie verschillende hoogteniveaus daalt men af van de geasfalteerde openbare weg naar het afgelegen kiezelstrand op het laagste niveau van het perceel. Een imposante rode rots, direct voor het perceel gelegen, is een echte blikvanger en maakt deze locatie werkelijk uniek voor het hele eiland Kreta.

Dit perceel is ideaal voor de realisatie van een villa in het hoogste luxe segment van de markt. Een concept voor een geweldige villa, waarbij binnen en buiten ruimtes perfect in elkaar overgaan, wat al is ontworpen door Block 722, een van de toonaangevende Griekse architectenbureaus, die met zijn ontwerpen vele internationale prijzen heeft gewonnen, en is beschikbaar voor de nieuwe eigenaar van dit prachtige pand.

Bekijk een video uit de lucht van deze werkelijk unieke locatie: Red Rock Beachfront Plot.

Staat / Regio:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 19523
Prijs: € 880.000
Object Perceelgrootte: 4,026 m2

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services