fbpx
Your search results

Gerestaureerd huis uit 1840

In prijs verlaagd

€ 215.000  

2 sk  |  2 bk  |  165 m2

Beschrijving

Dit gerenoveerde en ommuurde dorpshuis ligt in het hart van Neochori. De huidige eigenaren hebben dit prachtige huis, dat in 1840 werd gebouwd, zorgvuldig gerestaureerd om de traditionele gewelfde funderingen volledig tot hun recht te laten komen.

Een ijzeren poort naar een binnenplaats leidt naar het bovenste deel van het huis, dat een open ruimte van 65 m² is. Er is een open keuken met alle apparatuur en een marmeren kookeiland, evenals een ruime woonkamer met een open haard en een garderobe.

Een stenen binnentrap leidt naar het lagere gedeelte van het huis (van 100 m²) waar zich twee slaapkamers bevinden met een eigen badkamer en toilet. Er is ook een inloopkast/een opslagruimte en een kleine wasruimte. Vanaf dit niveau kunt u naar het binnenterras dat koel is in de zomer, met een buitendouche en ruimte voor een buiteneettafel en stoelen.

De woning heeft twee terrassen, een grote en een kleinere, met een spectaculair uitzicht. Er is een kleine tuin met een olijf- en een sinaasappelboom en de terrassen zijn gevuld met planten die worden ondersteund door een watersysteem.

Het huis heeft nieuwe hoogwaardige aluminium ramen (dubbel glas) met horren en de elektrische apparaten in de woning zijn in 2019 vervangen.

Er is een zeer grote reserve watertank met een pomp en een vaste lijn met een Wi-Fi verbinding is ook aanwezig. Twee kamara’s zijn beschikbaar voor de opslag van hout en tuinmaterialen.

Locatie
Dit populaire dorp werd voor het eerst bewoond in de 17e eeuw en domineert de voet van de Taygetos. Terwijl het profiteert van het geweldige uitzicht op de bergen en de zee, ligt het op slechts 2,5 km van het dichtstbijzijnde strand, wat zeer ongebruikelijk is voor een dorpshuis.

Het huis ligt bijna naast de bakker, slechts een korte wandeling bergafwaarts naar de mini-supermarkt en de twee cafés.

Overview

  • Updated On:
  • November 11, 2021
  • 2 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • Class
  • 165 m2 Size
  • Year Built:

Amenities and Features

Contact Me

Schedule a showing?

Video

video image

Property Details

Property Id : 23250
Price: € 215.000
Property Size: 165 m2
Property Lot Size: 220 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Garages: Niet beschikbaar
Garages Size: Niet beschikbaar

Floor Plans

Virtual Tour

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings

Elxis Greek Real Estate Services