fbpx
Your search results

Royale villa in Eretria

New price

€ 305.000  

3 sk  |  2 bk  |  260 m2

Beschrijving

Een woongelegenheid om van te dromen: te koop! Met ongelooflijke tegenzin en nostalgie stelt de eigenaar, omwille van persoonlijke noodzaak, zijn riante villa te koop.

Fraai vrijstaand landhuis in Eretria, het hart van het mooie eiland Evia. In directe nabijheid van Athene, dat, in een goed uur rijden, bereikbaar is met ferryboot of langs de weg via de moderne hoofdstad Chalkida, verbonden met een brug met het vasteland.

Een exclusief woonhuis, ook ideaal voor investering of vakantieverblijf.

Een verrukkelijke leefruimte, met ligging tussen een machtige bergketen aan de noordelijke einder en zuidelijk een glooiend wijds landschap dat tot aan de zeeëngte (golf van Evia) reikt.

Indrukwekkend mooi panoramisch vergezicht. In een oase van rust, te midden van mooie natuur; bekend voor zijn mild, gelijkmatig klimaat en puur zuivere lucht.

Een bebouwing (anno 2006) die aan de hoogste eisen voldoet: degelijk, functioneel, esthetisch aantrekkelijk design van eenvoud en charme. Efficiënt interieur: hoog wooncomfort, zeer lichtgevende vertrekken. Een woning met ziel. Met creatieve passie geconcipieerd en ontworpen door de eigenaar zelf, en gerealiseerd met deskundige hulp van een plaatselijke architect, met inachtneming van alle juridische voorschriften.

Op de verdieping een spacieuze, gezellige woonkamer met open haard (46 m2), bureau (14,3 m2), een mooie eetkamer (14 m2) die aansluit op een zonnig zithoekje (7 m2) en een gerieflijk ingerichte keuken (14,3 m2); een in elkaar overlopend geheel, in een sfeer van intimiteit. Een ruime slaapkamer verbonden met badkamer en afzonderlijk toilet (28 m2) die een hotelsfeer oproepen.

Op de begane grond een imposante inkomhal (18 m2) en een gezellig keukentje, een 18 m2 ruime slaapkamer met badkamer (5 m2) en afzonderlijk toilet. Een tweede kamer kan als slaapkamer dienstdoen.

Dubbele geïntegreerde garage (43 m2) en ketelhuis (35 m2). Toegang tot het domein via een 60 meter lange, imposante, privé-oprit, met sierlijke, smeedijzeren omheining. Een westelijk georiënteerd gedeelte van het terras, volledig gesloten met glazen ramen, doet dienst als orangerie (17 m2).

Centrale verwarming (mazout) met afzonderlijke thermostaten en ventilatieregeling (op de verdieping). Aluminium vensters met dubbele beglazing, bijzonder geïsoleerd dak en buitenmuren, beschuttende en beschermende elektrische rolluiken. Warmwaterboiler (120ltr) op zonnepanelen. Satellietantenne die alle Nederlandse, Belgische en vele buitenlandse TV- en radiokanalen ontvangt.

Weidse buitenterrassen, uitkijkend op een grote zongerichte tuin en boomgaard met 12 stokoude olijfbomen (oppervlakte van 4.200 m2) die een tweejaarlijkse olijfolieopbrengst verzekeren, en op het hele idyllische leven van het prestigieus domein met zijn weelderige planten- en bloemengroei, typische vegetatie, fascinerende vogelfauna en grazende schaapjes en geiten, ongehinderd buiten de preventief solide afbakening rondom.

Het adembenemend mooie, als een amfitheater aandoend vergezicht, is moeilijk te beschrijven. Een bezoek is daarom een noodzaak!

Overview

  • Updated On:
  • January 7, 2022
  • 3 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • Class
  • 260 m2 Size
  • Year Built:

Amenities and Features

Contact Me

Schedule a showing?

Video

video image

Property Details

Property Id : 25543
Price: € 305.000
Property Size: 260 m2
Property Lot Size: 4,200 m2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2

Floor Plans

Virtual Tour

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings

Elxis Greek Real Estate Services