fbpx

Stadswoning Chania

€ 360.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • juni 1, 2021
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 78 m2

Beschrijving

Deze woning bevindt zich in het centrum van Chania, in de wijk Koum Kapi, recht boven de cafés van de kustlijn. Dat betekent dat het vanaf de balkons een onbeperkt uitzicht op zee heeft en dat het strand (waar men ook kan zwemmen) binnen 10 stappen kan worden bereikt. 

Het huis heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en is verdeeld over twee verdiepingen, met een totale oppervlakte van 78 m². Het is zeer recent gerenoveerd en heeft een gloednieuwe moderne keuken, nieuwe ramen met dubbele beglazing, nieuwe deuren, badkamers, het is geschilderd en de vloeren zijn geconserveerd en gepolijst. Er is ook volledige isolatie rondom het pand.

De ingang – die zich precies tussen de cafés bevindt – heeft een trap die naar de woonkamer en het open keukengedeelte leidt. Deze verdieping heeft een groot balkon dat uitkijkt over de zee en bevat ook een gasten-WC.

Een houten trap verbindt de woonverdieping met de bovenverdieping waar de 2 slaapkamers en een badkamer te vinden zijn. Beide slaapkamers zijn ruim, licht en luchtig en hebben een grote ingerichte badkamer. Deze verdieping geniet ook van een onbeperkt uitzicht, aangezien het ook beschikt over een identiek, groot balkon.

Het huis is voorzien van airconditioning, een zonnepaneel voor warm water, alle voorzieningen en is zeer goed verzorgd.

Onder het pand vindt u een van de gezelligste cafés van de omgeving.

Stad:
Gebied:
Staat / Regio:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 36445
Prijs: € 360.000
Object Grootte: 78 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services