fbpx

Twee Pilion-stijl villa’s aan zee

€ 750.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • juli 16, 2021
  • 5 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Niet beschikbaar Garages
  • 250 m2
  • Bouwjaar: 2014

Beschrijving

Deze prachtige twee villa’s hebben een adembenemend uitzicht op zee en zijn omgeven door de natuur op een perceel van 2400 m², met maximale privacy en op slechts 80 m van de zee.

De villa’s
De eerste, kleinere villa is een huis met twee verdiepingen met een ingang op de bovenste verdieping. Deze verdieping bestaat uit een ruime woonkamer bedekt met een kastanjehouten dak en een keuken. Veel ramen zorgen voor een grote hoeveelheid licht en de balkondeur leidt naar het terras van 2×7 m met uitzicht over de hele Pagasetische Golf. Via de binnentrap bereikt u de master-bedroom van 45 m² met een open haard, die door drie grote bogen in tweeën is gedeeld. Op dit niveau vindt u ook de badkamer. Aan de achterkant van de slaapkamer is een dubbele deur die een grote gang van 15 m verbergt. Deze leidt naar een draaiende houten trap die verticaal naar een van de voorkamers van de andere villa leidt!

De tweede, grotere villa ligt hoger dan de andere, waardoor het uitzicht nog spectaculairder is. Op de begane grond van 100 m², vinden we vier slaapkamers en een grote badkamer met ligbad. Een brede houten trap leidt ons naar de ruime woonkamer van 75 m², met een traditioneel houten plafond, handgemaakte vloertegels en een open haard gemaakt van steen. In het eetgedeelte staat een imposante kloostertafel met acht stoelen en een brede bank van zichtbare bakstenen die de open keuken met een eiken vloer afscheidt. Een WC met douche, versierd met handgemaakte tegels, bevindt zich ook op dit niveau. Het hoogwaardige terras van 2,5×10 m in combinatie met het prachtige uitzicht op zee is fenomenaal.

Aan de noordkant van de binnenplaats is er een beschutte ruimte waar twee tafels staan met een keuken, gasinstallatie, barbecue, wasmachines voor kleding en afwas. Aan de westkant van de binnenplaats ligt het 35 m² grote zwembad, bekleed met glasmozaïek in een fascinerende turquoise kleur. Naast het zwembad leidt een trap naar de noordelijke parkeerplaats waar zich een klein stenen pakhuis bevindt. Vanaf dit punt leidt een privéweg onder de pijnbomen door en langs het parkplateau buiten het eigendom van de villa.

Vanaf de zuidkant van het pand en de weg volgend, vindt u een van de mooiste en meest onbekende stranden van Pilion.

Ligging
De villa’s zijn gelegen in een traditioneel dorp op slechts 15 km afstand van Volos, een van de grootste en mooiste steden van Griekenland. De ligging is zuidelijk en biedt daardoor perfecte klimatologische omstandigheden. De hoogte is ongeveer 50 m en garandeert een onbelemmerd uitzicht.

Stad:
Gebied:
Staat / Regio:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 37995
Prijs: € 750.000
Object Grootte: 250 m2
Object Perceelgrootte: 2,400 m2
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Year Built: 2014

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services