fbpx

Villa bij de golfbaan

€ 470.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • december 27, 2020
  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • 220 m2

Beschrijving

Uniek gelegen villa bij het dorp Tragana, dicht bij Pylos, Messinia. De villa is gebouwd aan de rand van een heuvel en heeft daardoor ononderbroken panoramisch uitzicht naar het zuiden, het westen en het oosten, met inbegrip van de baai van Navarino, het eiland van Sfaktiria, het eiland Sapienza en in de verte de lagune van Gialova. Verder nog in het oosten de bergen Lykodimo en Taygetos. De woning ligt op slechts  800 m van het luxe hotelresort  Costa Navarino en de golfbaan, waarop men ook panoramisch zicht vanuit de woning heeft.

De villa werd in 2004 gebouwd op een perceel van 2.607 m2. Naast het perceel ligt eenzelfde perceel dat onbebouwd is en dat ook te koop is.

De woning heeft een totale oppervlakte van 220 m2. In een apart gebouw naast de hoofdwoning bevinden zich een gastenstudio met en-suite badkamer, een garage, souterrain, bergruimte en technische ruimte. Er zijn vier slaapkamers en drie badkamers.

De villa is uitgerust met centrale verwarming, elektrische boiler en boiler op zonne-energie, een open haard, een alarmsysteem, satelliet- en ADSL-aansluiting. Het huis ligt midden in een omheinde biologische olijfgaard, bestaande uit 110 olijfbomen en 10 fruitbomen. Het is omgeven door een volgroeide tuin, waar cipressen, klimplanten, johannesbroodbomen en wilde olijfbomen een natuurlijke haag vormen. Er is een automatisch watersproeisysteem geïnstalleerd, bevoorraad door een watertank van 40 m3.

Er bestaat ook de mogelijkheid om het naburige perceel van 2.607 m2 te kopen, welk wederom voor 220 m2 bebouwd kan worden. Beide percelen liggen aan de rand van het dorp maar binnenin het dorpsplan.

Stad:
Gebied:
Staat / Regio:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 26277
Prijs: € 470.000
Object Grootte: 220 m2
Object Perceelgrootte: 2,607 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijkbaar aanbod

Verkoop
In prijs verlaagd

Villa Mandres

€ 320.000
Villa Mandres is een gedeeltelijk afgewerkte constructie aan de rand van een traditioneel [meer]
Villa Mandres is een gedeeltelijk afgewerkte constructie aan de rand van een traditioneel dorp, met een prachtig ui [meer]
4 3 260 m2details

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services