fbpx
Your search results

Villa Deftero Spiti [verkocht]

Verkocht

 

6 sk  |  5 bk  |  220 m2

Beschrijving

WONING VERKOCHT: Helaas, iemand anders heeft deze woning al gekocht; deze advertentie is alleen voor referentiedoeleinden. Als u geïnteresseerd bent in soortgelijke woningen, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag uw droomhuis in Griekenland te vinden.

Deze schitterende, moderne villa ligt in het zuidoosten van Kreta, in Mavros Kolimpos en op loopafstand van het strand. De villa is gebouwd in 2004/2005 en de totale oppervlakte van het perceel is 2.300 m2.

Mavros Kolimpos ligt ongeveer 20 kilometer ten oosten van Ierapetra, de meest zuidelijke stad van Europa, en op ongeveer 3 kilometer van Koutsouras en 5 kilometer van Makry Gialos.

De villa heeft een grote woonkamer met open keuken van ongeveer 40m2. De keuken is voorzien van alle apparatuur en de woonkamer heeft een prachtige open haard. Er zijn twee slaapkamers met openslaande deuren die leiden naar een van de terrassen. De slaapkamers zijn beide ongeveer 30m2.

De badkamer is voorzien van een grote doucheruimte, ligbad en twee wastafels met bergruimte. Het toilet is in een aparte ruimte en anders dan bij de meeste woningen op Kreta, kan toiletpapier gewoon doorgespoeld worden.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning units. De voorbereidingen voor centrale verwarming zijn tijdens de bouw al meegenomen.

Het terras aan de voorzijde (zuidkant) is 35m2 groot en heeft perfect vrij uitzicht op de zee.

Het terras aan de oostkant is 20 m2 groot en aan de westkant 12m2, beide hebben vrij uitzicht op zee en de bergen.

Onder de villa zijn 4 ruime appartementen. Ieder appartement is ongeveer 30m2 groot en voorzien van keuken en aparte badkamer. Ieder appartement heeft een eigen terras.

Ook onder de villa is een grote bergruimte met aansluiting voor de wasmachine enz.

De appartementen worden gebruikt voor familie en vrienden die op visite komen, maar kunnen zonder aanpassing gebruikt worden om te verhuren. Samen met het woonhuis ontstaat zo een perfecte combinatie voor een B&B.

De villa heeft een prachtig aangelegde tuin. In de tuin bevindt zich ook (voor eigen gebruik, uiteraard) een volledig ingericht kafeníon, een traditioneel Grieks cafeetje. Het kafeníon heeft een fantastisch groot terras, gelegen onder 200 jaar oude dennenbomen.

Verder is er nog een zwembad van 10 x 4 meter met een terras van ongeveer 60men een buitendouche. De machinekamer is onder het terras van het zwembad en daar is ook nog een toilet met douche.

Deze villa is gebouwd met eerste kwaliteit materialen en zeer goed onderhouden. Zij is ook uitstekend geschikt voor permanente bewoning.

Overview

  • Updated On:
  • September 1, 2021
  • 6 Bedrooms
  • 5 Bathrooms
  • Class
  • 220 m2 Size
  • Year Built:

Amenities and Features

Contact Me

Schedule a showing?

Video

video image

Property Details

Property Id : 18707
Property Size: 220 m2
Property Lot Size: 2,300 m2
Bedrooms: 6
Bathrooms: 5
Garages: Niet beschikbaar
Garages Size: Niet beschikbaar

Floor Plans

Virtual Tour

Similar Listings

Verkocht

Long Beach Villas [verkocht]

WONING VERKOCHT: Helaas, iemand anders heeft deze woning al gekocht; deze advertentie is a [more]
WONING VERKOCHT: Helaas, iemand anders heeft deze woning al gekocht; deze advertentie is alleen voor referentiedoel [more]

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings

Elxis Greek Real Estate Services