fbpx
Your search results

Villa Lefki

€ 490.000  

4 sk  |  4 bk  |  200 m2

Beschrijving

Villa Lefki is een moderne villa van ongeveer 200 m2, gelegen op een perceel van 2.500 m2 op een heuvel en op loopafstand van het traditionele dorp Vamos. Vamos is het historische hart van de regio Apokoronas in Chania. De uitzichten vanaf het perceel zijn uniek, omdat zowel de Egeïsche Zee in het noorden als de Witte Bergen in het zuiden vanaf bijna overal in het huis en op het terrein te zien zijn. De omgeving is rustig met de kenmerkende Kretenzische mediterrane flora en fauna rondom.

De villa is verdeeld over drie niveaus. Op de bovenste verdieping is een van de master bedrooms te vinden, met een tweepersoonsbed en daarnaast een leeskamer. Er zijn ook twee grote veranda’s met bijna 360 graden uitzicht op het omliggende landschap. Deze slaapkamer heeft zijn eigen grote badkamer die op de mezzanine te vinden is. Tussen de bovenste verdieping en de begane grond is een kleine kamer die momenteel als kantoor wordt gebruikt, maar die makkelijk kan worden ingericht als een vijfde slaapkamer met een tweepersoonsbed.

Op de begane grond bevindt zich de eet- en woonkamer, evenals de volledig toegeruste moderne keuken. Er is een grote overdekte zuidelijke veranda met volledig uitzicht op de bergen en aan de noordzijde een veranda met uitzicht op het zwembad, het schiereiland Akrotiri en de Egeïsche Zee. Op de benedenverdieping is er een grote slaapkamer met een kingsize bed en een eigen badkamer, nog een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer en tenslotte een vierde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer aan de overkant van de gang.

Buiten ligt het terras met het zwembad dat ongeveer 9 meter bij 5 meter is en aan het diepe einde 2 meter diep is. De betegelde ruimte rond het zwembad is erg groot en extra schaduw wordt geboden door zonneschermen en een barbecue met pergola.

Er is een schaduwrijke parkeerplaats voor twee auto’s. Het grootste deel van het perceel is onaangeroerd gelaten, beplant met kruiden, Johannesbroodbomen, wilde perenbomen en cipressen.

Villa Lefki is een zeer comfortabele woning met 4 slaapkamers, gebouwd volgens de hoogste normen. Het werd negen jaar geleden door de huidige eigenaar zelf gebouwd. Het perceel wordt omheind door een stenen muur met hekwerk en de ingang heeft elektrisch bediende poorten.

De afstand van Vamos naar het vliegveld van Chania is 35 km en de dichtstbijzijnde grotere stad Rethymno is binnen 40 minuten te bereiken.

Overview

  • Updated On:
  • December 27, 2020
  • 4 Bedrooms
  • 4 Bathrooms
  • Class
  • 200 m2 Size
  • Year Built:

Amenities and Features

Contact Me

Schedule a showing?

Video

video image

Property Details

Property Id : 18745
Price: € 490.000
Property Size: 200 m2
Property Lot Size: 2,500 m2
Bedrooms: 4
Bathrooms: 4
Garages: Niet beschikbaar
Garages Size: Niet beschikbaar

Floor Plans

Virtual Tour

Similar Listings

Nieuwe prijs

Villa Grey

€ 499.000
Villa Grey is een gloednieuwe woning gebouwd op een perceel van ongeveer 2.000 m², op een [more]
Villa Grey is een gloednieuwe woning gebouwd op een perceel van ongeveer 2.000 m², op een hoogte van 200 m, en met [more]
4 4 195 m2details

Contact Me

Schedule a showing?

Compare Listings

Elxis Greek Real Estate Services