fbpx

Villa Matthew

€ 4.000.000
Favoriet
Uw zoekresultaten

Overzicht

  • Bijgewerkt op:
  • april 15, 2021
  • 16 Slaapkamers
  • 9 Badkamers

Beschrijving

Een geweldige luxe villa in Chania, Kreta, en gelegen op de Saint Matthew heuvel met pijnbomen. Het is een gebied dat het beste uitzicht in Chania biedt, met uitzicht op de stad en de zee.

Dit pand, met een unieke esthetiek, is verdeeld in vier eenheden die zijn gelegen op een groot perceel van 4500 m² en delen een 55 m² zwembad. De prachtige hoofdvilla heeft negen slaapkamers, twee van de eenheden hebben drie slaapkamers, een heeft vier slaapkamers, en de laatste biedt een slaapkamer, een grote woonkamer en een keuken. Alle units zijn voorzien van airconditioning, elektrische rolluiken, beveiligingscamera’s, en alle voorzieningen die u nodig kunt hebben. De badkamers hebben een bad met hydromassage.

Elke woning heeft zijn eigen uitzicht, hetzij op de bergen of op de stad, die u kunt zien vanaf een balkon of een terras.

De buitenruimte is prachtig, waar de ontwerper veel aandacht aan details heeft besteed. De tuinen worden gecompleteerd door stenen muren en standbeelden en bevatten vele soorten bomen (olijfbomen en fruitbomen), kruiden, en allerlei soorten bloemen. Er zijn ook twee BBQ plaatsen buiten.

De woning is indrukwekkend vanwege de stijl en het interieur en, nog belangrijker, het panoramische uitzicht. Vanaf het pand kan men de hele stad, de haven en de vuurtoren zien en de vibes van de zonsondergang ervaren.

Gebied:
Staat / Regio:
Land: Griekenland
Openen in Google Maps
Property Id : 36657
Prijs: € 4.000.000
Object Perceelgrootte: 4,500 m2
Slaapkamers: 16
Badkamers: 9

Neem contact met mij op

Een bezichtiging inplannen?
Bel WhatsApp

Vergelijk aanbiedingen

Elxis Greek Real Estate Services