fbpx
Your search results

Aankoopbegeleiding

Zelf uw droomhuis gevonden?

Stel, u bent tijdens uw vakantie – al dan niet per toeval – tegen het perfecte huis aangelopen… en het staat ook nog te koop! Maar hoe nu verder? Hoe pak je zoiets aan?

Maak een afspraak met ons. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertellen we u het fijne van een onroerendgoedtransactie in Griekenland. Procedure, juridische aspecten, fiscale bijzonderheden… alles. Zodat u na afloop uit deskundige bron bent ingelicht over wat er allemaal precies bij zo’n transactie komt kijken. Aan ons kantoor zijn op permanente basis vier Griekse advocaten verbonden, dus alle informatie die u ontvangt is betrouwbaar en wordt uit eerste hand verstrekt.

Nadat we met u een duidelijke prijsafspraak hebben gemaakt nemen we vervolgens contact op met de verkoper c.q. diens advocaat, onderzoeken de eigendomstitels, voeren eventuele prijsonderhandelingen, werken mee aan de opstelling van de koopakte, zijn aanwezig bij het passeren van de akte en verzorgen de kadastrale overschrijving. Uiteraard staan we gedurende dit gehele proces voor u klaar voor eventuele praktische vragen.

Wij begeleiden u zorgvuldig – en in uw eigen taal – bij iedere volgende stap. Zowel in Nederland als in Griekenland.

Ook als u zelf grond in Griekenland bezit en bouwplannen heeft kunnen we u veel kopzorgen besparen. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met betrouwbare aannemers, opvragen van offertes en opstellen van een solide tweetalige aanneemovereenkomst, zodat er zowel bij u als bij de Griekse aannemer duidelijkheid is over de gemaakte afspraken. Zo wordt uw eigen “project Griekenland” een zorgeloos project.

Compare Listings