fbpx
Your search results

Onze Werkwijze

Onze werkwijze

Elxis biedt een veelzijdig aanbod aan huizen, villa’s en appartementen in heel Griekenland. Aan u de keus! Op onze website vindt u een brede selectie van woningen in vele regio’s en eilanden. Griekenland heeft 138 bewoonde eilanden, ook op het vasteland zijn er ontelbare mooie plekjes voor een huis te vinden. Om praktische redenen zal het aanbod op onze website daarom altijd maar een beperkte afspiegeling zijn van ons volledige huizenaanbod. Vindt u op onze website niet waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op zodat we u specifieke informatie en voorstellen kunnen toezenden. Ook bent u altijd van harte welkom voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek op ons kantoor in Utrecht.

Tijdens een eerste kosteloos gesprek inventariseren we uw wensen en nemen we de mogelijkheden door. Ook geven we u duidelijke en betrouwbare informatie over zaken zoals belastingen, wetgeving en procedures, maar ook over praktische zaken die bij de aankoop van onroerend goed in Griekenland komen kijken. Bovendien wijzen we u op mogelijke valkuilen en punten van aandacht bij het kiezen van het juiste huis.

Bezichtiging

Een bekende uitspraak luidt: “een foto zegt meer dan 1000 woorden”. Ons motto is: een bezichtiging zegt meer dan 1000 foto’s. Een huis kopen is in de eerste plaats een kwestie van gevoel. Hoeveel foto’s we u van een huis ook kunnen tonen, hoeveel informatie we u ook vooraf kunnen geven, u weet pas zeker of u de locatie en het huis van uw dromen heeft gevonden als u op de plek zelf heeft rondgelopen. Als het gevoel klopt.

Wij geloven niet in geheel georganiseerde bezichtigingsreizen, waarbij u volgens een strak programma op de laatste dag voor vertrek geacht wordt een koopcontract te tekenen en/of een aanbetaling te doen. Alle woningen en projecten die op deze website worden aangeboden kunnen daarom het gehele jaar door worden bezichtigd, wanneer dat u het beste uitkomt. Als u ons tijdig uw reisdata doorgeeft regelen wij voor u een afspraak met onze lokale contactpersonen die u vrijblijvend woningen en projecten in de regio zullen laten zien. Bovendien reizen de medewerkers van Elxis regelmatig naar Griekenland, zodat ze u ter plaatse in het Nederlands kunnen begeleiden bij de bezichtiging van woningen.

Compare Listings