fbpx

Over Elxis

Uw zoekresultaten

Over ons

Een droomhuis in Griekenland. Ver van agenda’s, strakke tijdschema’s en afspraken. Een huis in de Griekse zon… uw droomhuis!

Een tweede woning, om uw vakanties in door te brengen. Of een eerste woning, om van uw welverdiende rust te genieten. Zon en zee, cultuur en historie, en natuurlijk de kenmerkende Griekse gastvrijheid. Uw eigen thuis in Griekenland.

Geen massaprojecten, maar rustige, groene locaties en huizen die perfect in het landschap opgaan. Gebouwd volgens strenge bouwvoorschriften, maar met respect voor traditie.

Maar, waar te beginnen? Hoe pak je zoiets aan? Op huizenjacht, keuzes maken. Een ruïne om op te knappen, een lief huisje in een dorp of een villa op maat laten bouwen op een droomlocatie. Ter plekke bezichtigen, is het echt allemaal zo mooi als op de foto’s?

En als u dat ene huis dat perfect voor u is heeft gevonden lijkt pas het echte werk te beginnen. Prijsonderhandelingen, onderzoek naar eigendomstitels, opstelling van het contract, passeren van de akte, kadastrale overschrijving, fiscale aspecten… Het lijkt misschien ingewikkeld, maar als u de juiste deskundigen inschakelt kunt u van uw eigen huis in Griekenland een zorgeloos succes maken.

Elxis biedt u een eerlijke deal. Een van tevoren afgesproken, redelijke vergoeding met als tegenprestatie volledige begeleiding bij het vinden en kopen van uw droomhuis en een soepele afwikkeling van de transactie, van begin tot einde begeleid in het Nederlands.

Wij zijn thuis in Griekenland. En mocht u behoefte hebben aan referenties: de verhalen van onze klanten zijn onze beste reclame.

Vergelijk aanbiedingen