fbpx
Your search results

Uw huis verkopen in Griekenland

U wilt uw huis in Griekenland verkopen. Hoe gaat dat in z’n werk?

Als marktleider in zowel Nederland als België en met 30 jaar ervaring is Elxis een geschikte partner voor de verkoop van uw Griekse woning. We kennen de Griekse vastgoedmarkt door en door en beschikken over een groot netwerk in geheel Griekenland, zowel op het vasteland als op de eilanden. Ook werken we al jaren samen met een aantal betrouwbare (lokale) partners. In de afgelopen jaren hebben we dan ook voor honderden Griekse woningen een nieuwe eigenaar kunnen vinden, niet alleen in Nederland en België maar ook ver daarbuiten.

Met zowel een kantoor in Utrecht, Nederland, als in Thessaloniki, Griekenland, zijn wij ook altijd goed bereikbaar, zowel fysiek als per e-mail of telefoon. In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor praten we graag persoonlijk verder over uw woning en de beste verkoopstrategie.

Elxis dienstverlening

Onze dienstverlening is tweeledig; we bemiddelen bij de verkoop van uw woning en we kunnen ook de gehele juridische afwikkeling van de verkoop verzorgen. U hoeft niet nog apart een advocaat in de hand te nemen, we kunnen alles voor u regelen en u heeft nergens meer omkijken naar. Ook belangrijk om te weten: wij werken op basis van no cure no pay. U betaalt dus pas zodra er een koper voor uw woning is gevonden.

Kopers vinden

Het benaderen van nieuwe kopers doen we via diverse kanalen zoals onze eigen Nederlandstalige en Engelse websites, andere grote internationale portalsites, advertenties en reportages, maar ook social media, informatiedagen en uiteraard de bekende tweede-woningbeurzen zoals A Place in the Sun en Second Home, waar we al sinds de jaren ‘90 aan deelnemen. Op die manier weten we overal potentiële kopers voor uw Griekse huis te bereiken, niet alleen in geheel Europa, maar ook in o.a. de Verenigde Staten en Australië.

Tijdens het verkoopproces houden we u regelmatig op de hoogte van de vorderingen van de verkoop en de geplande bezichtigingen. De bezichtiging zelf zal meestal ook door ons worden uitgevoerd en verder zorgen onze goed opgeleide medewerkers ervoor dat al uw vragen beantwoord worden en dat de verkoop administratief en juridisch correct wordt afgehandeld.

Om meer te weten te komen over hoe anderen onze dienstverlening en de verkoop van hun woning hebben ervaren, kunt u hier verder lezen. Als u overweegt uw huis te verkopen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we delen graag onze kennis en ervaring met u!

E-mail: info@elxis.nl
Telefoon: +31 (0)30 – 234 33 33

Uw eigen huis verkopen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met u opnemen.

    Compare Listings